Fra 0 til 100 km/t på tre uger!

I dag står den på eftermiddags-hygge med svigerfamilien. Og jeg glæder mig… jeg har en go’ svigerfamilie 🙂

Men først skal det ugentlige slag stå: Badminton-kamp med manden! Og jeg har store planer om at vinde, selvom det bliver svært efter ugens strabadser, der har sat sit præg på mine ben. Cykling, brændestabling og maling af en mur (på hug – op på tå – på hug – op på tå – på hug…). Jeg ved ikke, hvordan jeg pludselig er blevet så aktiv?!

Ha’ en go’ lørdag – hvad enten den skal være aktiv eller inaktiv 😉

P.S. Det var de helt rigtige, der blev stemt direkte videre i X-Factor igår… og så ikke mere om det 😉 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>