Kommer de grønne fingre med alderen?

Jeg har aldrig pralet af at være have-menneske eller af bare tilnærmelsesvis at have grønne fingre… Utrolig mange planter er døde i min varetægt! Enten har jeg glemt at vande dem, eller også har jeg druknet dem. Mig og planter har bare ikke været en god kombination!

Men så fik jeg en Hawaii-blomst (hibiscus) af manden engang i 2003. Jeg passede og plejede den… og den overlevede faktisk! Siden har jeg fået flere og har udvidet succesen til aloe vera-planter, som jeg har fået af yndlingsveninden. Jeg elsker at gå og passe dem og holde øje med nye blade og blomsterknopper! Hvem havde troet det?!?

Nu er turen så kommet til haven. Der er så meget, jeg gerne vil have gjort for at gøre haven lækker og indbydende, at jeg slet ikke har timer nok i døgnet.

Jeg er total uforstående over for den pludselige udvoksning af grønne fingre! Men det er nu meget hyggeligt…

Go’ solskins-torsdag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>