Møde med én på den anden side

12,4 km blev det til på cyklen hertil morgen, idet jeg skulle helt ud på den anden side af byen for at aflevere sønnen i gæstedagpleje. Men det var jo også lige det, lægen havde ordineret: masser af motion.

Derude spurgte gæstedagplejen mig, om jeg så skulle videre på arbejde eller…? Så måtte jeg jo fortælle, at jeg gik sygemeldt for tiden og bare skulle hjem. Sygemeldt med stress vel og mærke… Så fortalte hun, at hun tidligere havde været nede med stress, og da det virkede som om, hun forstod mig, kunne jeg ikke lige dy mig for at spørge, om man så nogen sinde bliver rigtig rask igen. Hun svarede heldigvis: “Ja”! Det havde taget hende noget tid og også en del tilvænning, da hun skulle tilbage til arbejdsmarkedet. Men det handler om at føle efter og sige fra… også den konklusion, jeg selv er kommet frem til.

Jeg har dog ikke travlt med at komme tilbage til arbejdsmarkedet! Jeg har det jo lige så godt… 🙂

P.S. Idag består morgenmaden af en lille smoothie og så en bolle med Nutella. Jeg burde ikke, men er der noget, jeg savner ved at gå på arbejde, så er det fredags-morgenmaden… så jeg laver bare min egen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>