Så er de bestilt!

Ja, så er fly-billetterne bestilt, så vi til maj kan komme over og besøge min søster og svoger. Jeg glæder mig bare så meget! Selvom det bliver noget helt nyt og anderledes at have sønnen med derovre, så glæder jeg mig nu også rigtig meget til at vise ham lidt frem. Han kan jo charmere selv de mest sure mokker (ja, selv min farmor!), så det skal nok gå alt sammen…

Iøvrigt var min søster til scanning i sidste uge (hun fik jo sat befrugtede æg op for en måneds tid siden, og siden har vi ikke bestilt andet en at krydse fingre og sende positive tanker derover), og hendes fornemmelse og symptomer talte sandt: hun er gravid! Så jeg skal være moster! Glæder mig til at se hendes mave, der forhåbentlig er lidt små-rund, når vi “kommer forbi”. Og glæder mig SÅ meget på deres vegne! Tænk at prøve i 5½ år og så endelig være gravid…

Livet er nu alligevel herligt. Rar afslutning på sådan en dum dag, hvor jeg slet ikke har fået nydt solskinnet på grund af en grum hovedpine, der bandt mig til sofaen og dynen det meste af dagen… øv! Men nu er hovedpinen væk, og solen kommer forhåbentlig igen i morgen…? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>